ФОРУМ обо всём

ФОРУМ обо всём

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.12.2025 - 07:21:23
Страницы:  1  

Побічні ефекти Beta-Alanine та їх небезпека

АвторСообщение

Ветка сакуры

Новичок

Статистика:

Я чув, що у Beta-Alanine є якісь побічні ефекти. Насправді чи це правда? Я не хочу собі нашкодити якоюсь добавкою, тому мене цікавить, чи вона безпечна для здоров'я.

------------------
Ударим сном по мукам совести!!!
Сообщение # 1 14.12.25 - 00:01:10
RE: Побічні ефекти Beta-Alanine та їх небезпека

ogon

Новичок

Статистика:

Beta-Alanin в цілому вважається досить безпечною добавкою для більшості людей. Найчастіший побічний ефект, про який люди повідомляють — це парестезія, тобто поколювання або мураш по шкірі, особливо на обличчі та кінцівках. Це абсолютно безвідно і проходить через кілька хвилин. Серйозних медичних проблем при рекомендованих дозах не відмічалося. Однак, як і з будь-якою добавкою, якщо у тебе є серйозні проблеми зі здоров'ям, краще проконсультуватися з лікарем або спеціалістом перед початком прийому.

Сообщение # 2 14.12.25 - 00:55:48

Маришка солнце

Новичок

Статистика:

Займаюся вже довгий час і можу сказати, що я ніколи не відчував жодних серйозних побічних ефектів від Beta-Alanine. Тільки те поколювання на початку, про яке всі кажуть. Якщо це тебе турбує, то з часом організм до нього звикає. Я б посоветував розпочати з менших доз, щоб твоє тіло адаптувалося. Якщо тобі потрібна більше інформації про безпечність і використання цього продукту, можу порекомендувати ресурс де розібрали всі нюанси побічних ефектів. Там написано все в деталях.

Сообщение # 3 14.12.25 - 01:25:09
02.05.2012 22:00 Киев Дидиплис (Didiplis diandra) : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Forum engine: Phorum 0.77.5