ФОРУМ обо всём

ФОРУМ обо всём

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.12.2025 - 12:36:12
Страницы:  1  

Точність обробки стальних пальців

АвторСообщение

Вайз

Новичок

Статистика:

Ребята, я почав експериментувати з виготовленням стальних пальців і дійшов до питання про геометричні допуски. Який діаметр повинен бути у пальця? Чи дійсно потрібна дуже висока точність обробки, чи можна трохи послабити вимоги до точності для спрощення технологічного процесу? Чим це загрожує? Буду вдячний за пояснення!

------------------
Люблю вкусно готовить. А тут любимые рецепты.Креативный фотограф. Примеры работ фото-блог и http://vk.com/zaskochenko
Сообщение # 1 17.12.25 - 19:22:39
RE: Точність обробки стальних пальців

Nail

Новичок

Статистика:

Мой совет на основе більш, ніж п'ятирічної роботи з цими виробами – це дійсно залежить від призначення пальця. Якщо це палець для сільськогосподарської машини чи простого вузла, то допуск H7 буде цілком достатнім. Але якщо потім цей палець буде встановлюватися в складній механізмі, де потрібна точна підгонка, тоді потрібна точність H6 або навіть H5. Я рекомендую завжди уточнювати у замовника, які саме допуски йому потрібні, а не гадати самому. Це економить час і позбавляє від проблем з браком готових виробів.

Сообщение # 2 17.12.25 - 19:53:13

Ksushania

Новичок

Статистика:

На моєму досвіді, найчастіше замовляють пальці з діаметром у межах від 8 до 25 міліметрів, і найпопулярніший допуск – це h6. Це дозволяє забезпечити хорошу посадку при монтажі і не вимагає занадто складну обробку. Я зазвичай спочатку обробляю палець з припуском, а потім контролюю розміри мікрометром і шліфую остаточно. Є гарний сайт виробника деталей, де розібрані всі нюанси: https://rgs-ukraine.com.ua/ua/p2022306650-izgotovlenie-paltsev.html Відносно точності обробки - думаю, дадуть необхідні пояснення.

Сообщение # 3 17.12.25 - 20:34:30
Куллер на проц Noctua D-14 : Предыдущая темаСледующая тема: ZJ & WJ & XJ -- к-т Амортизаторов +3.5-5 "-Lift **RoughCountry**
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Forum engine: Phorum 0.77.5