ФОРУМ обо всём

ФОРУМ обо всём

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.12.2025 - 12:13:40
Страницы:  1  

Добрива для городу - поради

АвторСообщение

Орхидея73

Новичок

Статистика:

Доброго дня! Цікавить питання живлення рослин. У мене невеликий город, і я помітив, що врожай останні два роки не дуже. Земля, мабуть, виснажилася. Що робити в такій ситуації? Які добрива використовуєте ви? Хочеться щось ефективне, але не дуже хімозне.

------------------
Отличные цены на Schwarzkopf Professional OSIS+ BC [3D]Mensionhttp://forum.gorod.dp.ua/showthread....3#post18755693
Сообщение # 1 14.10.25 - 23:33:56
RE: Добрива для городу - поради

Кристинина

Новичок

Статистика:

Так, це класична проблема. Землі потрібне регулярне живлення, особливо якщо щороку садиш одне й те саме. Я використовую комплексні добрива - є органічні, є мінеральні. Важливо вносити їх вчасно, на різних етапах росту рослин. Ще допомагає сівозміна - не садити одну культуру на одному місці два роки поспіль.

------------------
Все что касается наращивания ресниц можно найти тут или здесь.
Сообщение # 2 15.10.25 - 00:17:58

Мазур

Новичок

Статистика:

Цитата:
Так, це класична проблема. Землі потрібне регулярне живлення, особливо якщо щороку садиш одне й те саме. Я використовую комплексні добрива - є органічні, є мінеральні. Важливо вносити їх вчасно, на різних етапах росту рослин. Ще допомагає сівозміна - не садити одну культуру на одному місці два роки поспіль.
Абсолютно згоден щодо сівозміни. А щодо добрив - зручно замовляти через інтернет-магазин добрив, бо там є детальні описи застосування. Я беру на https://zernyatko.in.ua/, там і для городу є, і для саду. Особливо подобається, що можна підібрати добрива під конкретні культури. Торік брав для томатів спеціальне - результат перевершив очікування, кущі були потужні, а плоди великі й смачні.

Сообщение # 3 15.10.25 - 01:04:47
Червоні плями на шкірі : Предыдущая темаСледующая тема: изъятие зарплаты
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Forum engine: Phorum 0.77.5